Hledáte novou formu ovesné kaše, kterou si zamilujete po jednom jediném soustu? Úspěšně jste ji právě našli. Vychutnejte si ráno s pokrmem, který provoní celý dům a nasytí na celé dopoledne. Využívat budete jen ty nejlepší suroviny pro vaše tělo. Tak co, půjdeme na to?
Ovesná kaše. Pro některé naprosto nepřijatelné, pro druhé nejlepší start dne. Inspirovala jsem se u Aničky, na Instagramu ji najdete jako @anshule, která s touto kaší přišla. Samozřejmě jsem si ji upravila tak, jak chutná mně, a budu doufat, že z ní budete nadšeni stejně tak, jako já.
Já osobně kaše po ránu nikdy moc nemusela, spíše jsem na slaný typ snídaní, ale tato kaše mě naprosto nadchnula. Je to rychlé, chutné, plné živin, které vaše tělo potřebuje, a jako bonus vás doopravdy zasytí na celé dopoledne. Je akorát půl 12, co tento recept sepisuji a žádné kručení v břiše nepociťuji, naopak se cítím příjemně nasycená a je mi skvěle. Jestliže i vy hledáte kaši, která vám bude chutnat a nebudete se po ní cítit zaplácnutí, doporučuji vyzkoušet tento recept. Uvidíte sami, jak se na ni opravdu rychle člověk naučí.
1. Do malého hrnce si nasypte ovesné vločky a nalijte mléko.
2. Na mírném ohni zahřejte a stále míchejte do konzistence, kterou požadujete.
3. Poté odstavte a přimíchejte protein.
4. Kaši si nalijte do misky.
5. Nakrájejte si banán na plátky a pokládejte na kaši.
6. Následně posypte kakaem a lehce posolte.
7. Ořechové máslo naberte na lžičku, kterou potopte pod kaši.
8. Kdo chce, přidejte si jednu Kinder čokoládu, která se vám krásně rozteče.
Kaše je opravdu výborná, jak je teplá, tak se chutě ještě více smíchají dohromady a je z toho geniální a zdravá snídaně. Doporučuji stoprocentně, vyzkoušejte a uvidíte sami. Jezte určitě ještě teplou.
Mějte se krásně a dobrou chuť.
Vaše B.